Rodzaj
Książki (10)
Autor
Adam Olszewski. (8)
Alicja Królak. (1)
Królak, Alicja (1)
Kłossowski, Tadeusz (1)
Miskiewicz-Bogusławska, Zofia (1)
Olszewski, Adam (7)
Olszewski, Adam (1936- ). (1)
Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego (1)
Tadeusz Kłossowski, Zofia Miskiewicz-Bogusławska. (1)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne (5)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. (1)
Wydawnictwo WNT (2)
więcej
Język
polski (2)
Wydawca
"Hortpress", (1)
Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego, (1)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, (5)
Wydawnictwo WNT, (3)
Rok wydania
1969 (1)
2002 (1)
2003 (1)
2006 (1)
2007 (1)
2008 (2)
2012 (1)
2017 (2)
więcej
Wydanie
Wyd. 1 (dodr.). (1)
Wyd. 2 nie zm. (1)
Wyd. 2 uaktual. (1)
Wyd. 2, 1 dodr. (1)
Wyd. 2. uaktualnione, dodr. (1)
Wydanie 2. uaktualnione, 1 dodruk. (1)
więcej
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa (6)
Technologia przetwórstwa mięsa : podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej (1)
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach (2)
Technologia przetwórstwa mięsa. Cz. 2 (1)
Forma i typ
Albumy i książki artystyczne (1)
Książki (8)
Publikacje dydaktyczne (3)
Odbiorca
Szkoły zawodowe (3)
Temat
Mięso (9)
Postępowanie z żywnością (1)
Potrawy mięsne (1)
Rzeźnictwo (1)
Technologia żywności (1)
więcej
Gatunek
Podręcznik (3)
Podręczniki dla szkół zawodowych (6)
Dziedzina
Edukacja i pedagogika (3)
Województwo
kujawsko-pomorskie (2)
lubelskie (3)
lubuskie (1)
mazowieckie (5)
małopolskie (1)
podkarpackie (1)
podlaskie (5)
warmińsko-mazurskie (2)
wielkopolskie (2)
zachodniopomorskie (3)
świętokrzyskie (4)
więcej